dijous, 3 de maig del 2018

Benvinguda

Hola!

Us donem la bevinguda al blog on traballarem la unitat didàctica "El ritme de la classe".

El meu nom és Desiré Foncubierta i sóc professora d'Educació Física. Aquest blog està destinat a alumnes de l'etapa de l'Educació Secundària Obligatòria, concretament del 4at curs. Versa sobre la unitat didàctica "Ritme a la classe", que durem a terme en el tercer trimestre d'enguany. També pots trobar-me al meu perfil Twitter: o al meu perfil de Google+. Properament engegaré el meu canal de Youtube.

Al Bloc 4 del Currículum de Secundària que resumeix el Document Pont de l’assignatura d’Educació Física (que podeu consultar en aquesta adreça web) apareix el ritme com un element clau.


Trobem en els continguts de 4at de l’ESO els següents: “Disseny de senzills muntatges artístics individuals o col·lectius combinant espai i ritme; representació, amb desinhibició i creativitat, de senzills muntatges artístics, i seleccionar les tècniques més apropiades a la intencionalitat de la composició; combina ritmes amb el moviment de segments corporals i amb distintes formes d’utilitzar l’espai; disseny i execució de balls i danses, combinant espai, ritme i intensitat, com a elements que possibiliten la desinhibició i fomenten la creativitat”.


Nosaltres, a classe, durem a terme una unitat didàctica basada en el ritme, l'espai i la intensitat, perquè anem a saltar emprant un calcer especial: les botes de rebot. Quan acabem aquesta unitat didàctica, haurem aprés què és el ritme, els beneficis de les botes de rebot per al desenvolupament i millora de la condició física, controlar la intensitat amb què realitzem els exercicis i finalment, una coreografia conjunta.


Ací trobareu vídeos, imatges i documents necessaris per aquesta aventura que serà "La classe té ritme".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada