dijous, 3 de maig del 2018




Per novè any consecutiu, la Secretaria General de l'Esport conjuntament amb el Departament de Salut  s’afegeix a Agita Mundo i l’OMS per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física el proper dia 6 d’abril, amb l’objectiu de difondre el missatge “Acumula 30 minuts d’activitat física diària si ets adult i 60 minuts si ets un infant o adolescent!”.

Aquest any el lema és + actius cada dia!

Podem registrar la nostra activitats a través de les xarxes socials amb l’etiqueta i . Podem participar-hi pujant fotos o una frase a les xarxes socials sobre el DMAF durant tot el mes. Us animeu?

Us sembla si enviem un vídeo amb una presentació amb un estil molt particular del què ja hem parlat a classe?

petxa-kutxa o pecha-kucha (japonès: ペチャクチャ, IPA: [petɕa ku͍̥tɕa], “xerrada informal”) és un sistema de presentació que consisteix a projectar vint imatges durant vint segons cadascuna (6 minuts i 40 segons en total). El format, que permet fer presentacions concises i àgils, facilita sessions amb múltiples oradors. 

Us sembla que provem sort? Jo publicaré una demà mateix, i vosaltres en grups de 4 podeu fer el mateix. Es tracta de fer un resum de la nostra activitat a classe, muntar un Power Point amb 20 diapositives que dure cadascuna 20 segons i exposar el tema mitjançant una captura de pantalla del vostre ordinador amb l'aplicació Screencastify (teniu el link al nostre Symbaloo, ací mateix). Espere la vostra participació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada