dijous, 3 de maig del 2018

Què són les botes de rebot?



Anem a parlar de ritme, espai i la intensitat, perquè anem a saltar emprant un calcer especial: les botes de rebot. Quan acabem aquesta unitat didàctica, haurem aprés què és el ritme i els beneficis de les botes de rebot per al desenvolupament i millora de la condició física

Com que és una activitat d’alta intesitat, anem a intentar treballar de forma controlada; és necessari doncs que controlem la intensitat amb què realitzem els exercicis. Aprendrem alguns conceptes teòrics i finalment, projectarem una coreografia conjunta tota la classe.

Són unes botes especials que pareixen patins però que redueixen l’impacte per a les articulacions en els salts que portem a terme en aquesta modalitat esportiva. El calcer de rebot ens permet dur a terme una activitat cardiovascular i de tonificació del tren inferior

Una classe amb calcer de rebot sol durar uns 50 minuts. Comença posant-se les botes, estirem i treballem en progressió al ritme de la música en un espai on puguem saltar sense problemes. Un espai com el nostre gimnàs, per exemple.

El primer cop que us poseu unes botes de rebot als peus pensareu que sou incapaços d'alçar-vos. Ai, aquest equilibri! No patiu, us acostumareu ràpidament! Un cop drets, la idea és trepitjar sempre al centre de la bota i no caurem!

Anem a fer una connexió hangout perquè pugau saber com es posen les botes! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada